senare samma kväll

tjolahopp!
Just nu befinner sig jag och Hanna i Marcus lägenhet, och väntar på en pizza som enligt planerna knackar på dörren snart. Vi har precis vart nere på konsum en sväng, vi köpte 2 tårtor, haha.

Jag har tänkt endel över dethär med konsum den senaste tiden och insett att jag spenderar 90% av min fritid där. Vad är det för barndom egentligen?! Hej jag heter Lina, jag har växt upp bland extraerbjudanden och rullband. Nä.. Men jag är på konsum ungefär 2 gången dagligen! That's too much dude. Folk skickar sms till mig och frågar om vi ska gå till konsum, och det slutar alltid med att jag följer med, även om jag sällan köper något där. Trots mina klagomål tycker jag att konsum är en underbar affär, med underbar personal..not. Nu gäller det bara för mig att uppdatera mitt uråldriga konsumkort jag ärvt utav min käe morfar. För jag menar, allt går så mycket saktare vid kassan när kassörskan ska börja gnälla över det varje gång. och jag vill ju inte ha en kö lika lång som nilen bakom mig, right?

Nu kom pizzan precis som jag trodde, och Marcus rusade precis ut genom dörren.. Det är konstigt vad hunger kan få människor att göra. För springa det gör han inte ofta haha.



Den nye hotellchefen på bild!

/anusbrothers

lördagkväll

hej bloggen.
Jag Hanna och hennes Pojkvän har precis kommit hem från en dag i vmo. Det var marknad där. Jag köpte lite smink, hanna köpte jeans och en tröja och marcus lite godis. Jag sov hos Marcus inatt och även Hanna var där. Precis innan jag skulle sova kände jag hur varmt det va, ni vet sådär att man inte kan somna?
Jag bestämde mig för att ha fläkten jämte sängen, vilket jag bittert skulle ångra några timmar senare. Grejen var den att jag även hade öppnat fönstret så när jag vaknade var det cp-kallt! Inget jag skulle tipsa er om att göra..

Nu tycker jag faktiskt att det kan börja bli kallare, trött på sommar och sol. Välkommen höstkyla!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, senare drar jag nog iväg till Marcus igen!



En bild som alltid får Jonna att skratta, haha. Tusse.

/anusbrothers

Hannas och Linas jubileum!

Hej bloggen!
Vet ni vad? Jag och Hanna har faktiskt känt varandra sedan dagis, och nu går vi båda i 2an på gymnasiet. Hur länge är inte det egentligen?!

Jag skulle väl inte vilja säga att vi varit särskillt nära vänner i början men allt efter att vi lärde känna varan blev vi bättre och bättre kompisar. Det var väl ungefär i 6an allt började blomma ut. I sjuan var vi redan som helan och halvan, vi gick i samma klass och delade samma intressen; handboll, jackass och viva la bam haha. Vi gick i samma klass ända fram till nian, avslutningen blev en tårfylld upplevelse för de flesta och det kändes tråkigt att vi skulle börja på olika program. Hanna slutade även spela handboll så jag antog att vi inte skulle ses så mycket mer.

Jag hade dock fel. Jag började på naturvetenskapliga linjen och Hanna på Turism. Två helt olika klasser uan några lektioner ihop alls. Trots detta lyckades vi på något sätt hålla kontakten bra och allt fortsatte enligt det vanliga mönstret.

Jag har aldrig varit en person som bråkar mycket med mina vänner, jag har mest suttit i mitten och inte vetat vad jag ska säga när några av mina vänner blir osams. Och Hanna är ett bra exempel på detta, vi hade aldrig bråkat. inte en ända gång..Fram till I våras, då brast allt!

Det hela började med att jag och Hanna bråkat med Jonna och det utlöste den ena dispyten efter den andra, kriget var igång! Det var som att någon tagit bort virusskyddet på en dator och spenderat en hel eftermiddag till att ladda ner filer på Limewire. Skällsorden flödade som niagarafallet och inte en människa satt säker!

Vi var ovänner ett bra tag, fram till det att vi sågs och pratade ut. Då insåg vi att vi kanske hade tagit i lite och gjort en höna av en fjäder. Vi bad om ursäkt och blottade våra svagheter för varan, och vips! Så var allt löst.

Det kanske är sant som människor säger att motsatser dras till varan, jag är en 1.78 cm lång blond tjej och Hanna på sina knappa 1.65 cm har ju brunt hår. Och vi har ju lyckats vara vänner en väldigt lång tid, and I hope it'll remain that way!



Om ni tittar noga ser ni Hannas tandställning hon hade när vi var i Vadstena -07! Haha..

/anusbrothers

Söndag

Jag hatar Söndagar!
Jag hatar koffeinberoende!
Jag hatar hunger!
Jag hatar trötthet!
Jag hatar att förlora dig!
Jag hatar att jag inte kan hålla tyst ibland!

Jag hatar allt just nu, men en sak är säker, jag ångrar ingenting!



Mina älsklingar!

/anusbrothers

Varför photoshop?

Lina har många olika tidsfördriv, som sagt. Allt från att zippa te framför beck till att smeka min bakdel på lördagskvällar.
Hon är även en talang i paint


Lite smakprov?



Har ingen aning vad hon tänkte när hon gjorde denna..





Hon har sannerligen bevisat att Paint är underskattat ;) Är jag inte snygg som Thomas Di leva?

längd spelar ingen roll!

hejhopp!
Jag har alltid dratt mig för att gå i högklackade, jag är ju trots allt 1.78..Och med ett par höga klackar blir jag ju knappast kortare. Dessutom har alla mina pojkvänner vart kortare än mig, och ja..då kan ni ju räkna matten själva? Många säger att de vill vara längre, men det är inget ni ska önska! Jag har haft komplex för det som yngre. Det var hemskt att alltid känna sig som en jätte, det tycker jag fortfarande ibland. Jag fick alltid stå längst upp på skolfotona,  och mina vänner fick praktiskt taget krama mina knän..haha.

I de flesta situationer kan jag inte hjälpa att känna mig som någon gigantisk amazon-kvinna. Jag är oftast ett huvud längre än alla tjejer. När jag klagar brukar alla säga:
- Men du kan ju bli modell!
Men jag kanske inte vill bli modell? Jag vill inte svälta mig själv till döds, eller slava under någon designers ideal! Det skulle säkert vara intressant att jobba som modell, men isåfall hade jag krävt lite lev-rum.

Men jag har lärt mig att leva med min längd, och vet ni vad? Jag kanske till och med gillar det i framtiden!




Blondinbellas skor, sjukt snygga enligt mig och Jonna iaf! Ge mig!

/anusbrothers

Livet utan skolan

Nu sitter jag här vid datorn igen, och på fredag börjar skolan igen efter 10 långa veckor lov! som endast kanske känts som 2..Trots att det är underbart att leva livet på sommarn utan prov och skola, längtar jag nog ändå tillbaka till långa eftemiddagar med outhärdliga tyskalektioner och selectakaffe. Jag gillar skolan, det gör jag faktiskt. Även om det kan kännas fruktansvärt jobbigt ibland..

Men nu är jag laddad inför en ny termin  med nya utmaningar!

Oh hjälp, hur ska detta gå..?

Ibland tänker jag på hur livet skulle vara utan varken skola eller jobb. Om pengarna bara trillade in vid månadsslutet utan någon ansträngning alls. Vad skulle man göra om dagarna? skulle man sitta och glo framför tvn, eller skulle amn göra något av sitt liv? Ibland undrar jag om vi skulle sluta som kor utan skolan..Skulle vi bara gå runt och äta hela dagarna liksom? Haha..Till sist skulle nog iaf jag bli galen, jag är så rastlös annars ändå, så det skulle inte fungera. Jag måste ha något att göra, och även om en resa till Thailand kanske lockar mer än skolan måste vi ju gå dit. Och jag går faktiskt dit frivilligt, att hoppa av skolan finns inte i min värld.

Hoppas ni har haft en trevlig dag, för det har jag!
Men nu ska jag bege mig ut med Hanna!



Tre nördar på Stadium..

/anusbrothers

anusbrothers testar!

MUFFINS MED GLASYR:

Du behöver:

100 g margarin
3/4 dl mjölk
1 1/2 dl Dansukker Råsocker
2 ägg
1 tsk bakpulver
2 msk potatismjöl
2 1/2 dl vetemjöl

Muffins:

Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt bli varmt, men koka inte. Vispa upp ägg och råsocker lätt.

Blanda mjöl, bakpulver och potatismjöl och tillsätt växelvis med mjölkblandningen till äggsmeten.

Häll upp i formar, strö Dekorations Pärl på de som inte skall glaseras och grädda mitt i ugnen i 225° i ca 12 minuter.

Råsockret kan bytas ut mot 2 1/2 dl Flor med valfri smak.

 

Glasyr:

2 dl Dansukker Flor med choklad- eller jordgubbsmak
1-2 tsk vatten
(Vi använde dock mer vatten, och la till karamellfärg för att få det att se lite finare ut!)


Muffinsglasyren, nästan lika god att äta i bare..

 

Vi valde att göra chokladmufiins, de blev lite olika stora, men vad gör det?



På med glasyren!



Klart! Och såhär blev resultatet, amn kan även lägga till strössel men vi hade inget hemma.

Betyg:
Hanna- 5/5, jättegott!
Jonna- 4/5, helt okej men jag föredrar kladdkaka!
Lina- 5/5, hur gott som helst, med glasyren blir det ännu godare!

/anusbrothers

Träna dig lycklig!

Situps, armhävningar, rygglyft..vem vill göra sånt egentligen?
Inte jag iaf, jag föredrar att göra något roligt. Och det är väl olika från person till person vad man tycker är roligt. Men för att göra det roligt, måste du ha rätt inställning! Har du det, så blir träningen mycket enklare och du kan se resultat, inte bara på kroppen utan även på hur du känner dig. Fysisk ansträning utlöser endorfiner och de är ju rena lyckopillrena? Right? Endorfiner kan även påverka vår hjärnas återhämtning och hjälpa vår kropp att försvara sig mot olika sjukdomar, så ut och träna gott folk!

Jag själv tycker om att jogga, förutom att jag spelar handboll. Men det är ju jag det.

Tips på roligare tränignsformer än gymmet:
  • Simning, särskillt nu på sommaren!
  • Lagsporter, varför inte träna ihop med sina vänner? Då blir ju allt roligare.
  • Shopping, man går mer än man anar.
  • Volleyboll, badminton m.m. på stranden, hur bra som  helst, och kul! Du hinner inte ens inse att du tränar!




Jag och Jonna efter en dag på stranden, även här tycks vi träna..haha.

/anusbrothers


bussresor

hejsvejs i det kalla, svenska vädret!

Sitter här och försöker boka en resa med sj, eller swebus..till imorgon. Och ni som har erfarenhet av bussresor vet att det absolut inte går några på söndagar! Jag menar hur tänker de?! Det är ju på söndagar det borde gå bra busstider, människor åker hem eller till sin andra bostad för att de kanske pendlar.

Jag och Hanna ska strax ner till Konsum (metropolen i Gnosjö) där jag ska införskaffa ett busskort. Något jag tänkt på ganska länge, jag är väl inte i något direkt behov av ett men det lönar sig nog ändå. Jag har tänkt en del på bussresor eller ja, resor i allmänhet. Tänk vad mycket man färdas med olika fordon per år liksom! Och nu är det ju faktiskt så att bussar och tåg är ett miljövänligare alternativ, och som den miljönörden jag är åker jag nog helst så.

En till anledning till att jag åker buss och tåg, som flera andra är att jag ÄLSKAR det! Det är sjukt skönt och avslappnande att sitta och puttra på en buss med ipodhörlurarna i. En liten vilostund från vardagens hektiska slitage. Så åk buss och tåg för guds skull!

Tips för er som inte njuter av era resor som jag:
  • Ladda ipoden med massa bra musik, speciellt om du ska åka långt!
  • Ta med dig en bok, både bra för huvudet och som ett tidsfördriv. Jag personligen älskar böcker.
  • Sätt dig vid sätena med mycket plats, det är inte kul att trängas.
  • om du har möjlighet, ta med dig en vän. Så att du har någon att prata med.
  • Om du verkligen har tråkigt, varför inte ta ett snack med busschauffören? Han har säkert många roliga historier att berätta.



/Anusbrothers

Assholes till killar!

Ja, det eviga problemet enligt alla tjejer är väl det manliga könet? Om det nu var gud som skapade människan..vad i helvete tänkte han när han gjorde mannen?! Män är så korkade, de förstår sig verkligen inte på kvinnor. Nu pratar jag inte om alla, men en hel del av dem är såna..

Det sägs alltid att kvinnor är så komplicerade, men vet ni vad? Det är ni killar där ute som varken vet ut eller in. Som när män t.ex. är i ett förhållande med en kvinna förstår de då inte att det inte är okej att spana in och "låtsas-stöta" på andra tjejer, big nono! Håll er till er kvinna vad som än händer, för när ni göra såna här saker, det är precis då vi börjar tro sånt här om män och tvivla på våra pojkvänner.

Ibland blir vi bara så trötta på er, så skärp er!

Tips till alla er av det manliga könet där ute:

  • Älska er kvinna när hon som minst förtjänar det.
  • Om det verkar som att hon inte litar på er, så är hon antagligen bara osäker på sig själv. Då ska ni INTE börja tjata om hur viktigt tillit är, utan krama om henne och berätta precis hur mycket hon betyder för dig.
  • Tid! Det är det bästa man kan få av någon, det dyrbaraste och mest uppskattade vi kan få.
  • Prata inte bara om dig själv, riktig turn-off!
  • Gnäll inte om ditt patetiska liv, ta dig själv i kragen och se vad du har istället!
  • mys! det bästa man kan göra i ett förhållande, behöver inte nödvändigtvis alltid leda till sex heller..
  • hitta på saker, ta med din tjej på en dagstripp eller mysig picknick, impulsiva saker är alltid omtyckt. Det kan tära på ett förhållande att bara kolla film och sega..blir tråkigt i längden.
  • Va dig själv, försök inte komma på smöriga repliker, utan säg som det är istället.




En bild på mig och Hanna, på båten till Polen ungefär 3 år sedan!

/Anusbrothers





Storbloggare

Kissie, Kenza, Blondinbella, Amir, Paulina..you name it! Dessa är bara några av Sveriges kändaste bloggare. De känar mer än politiker och lever livet, ett liv vi andra bara kunnat drömma om. Och trots detta är det just vi som gör dem så kända, och gör så att det månad efter månad trillar in enorma mängder pengar på deras konton. Alla dessa bloggar tycks ha startat en helt ny värld, för mycket av våra liv kretsar ju trots allt kring datorn. Och vem vill inte läsa Kissies elaka inlägg om Paulina som hon lyckas kontra med minst lika bra.

Människan gillar att lägga sig i, och varför inte göra det på ett sånt ofarligt vis som att läsa en blogg? Man "lär känna en person" och får följa hans/hennes vardag. Det blir nästan ett tvång till sist, man kan inte sluta läsa och känner sig tvungen att kolla om någon har uppdaterat. Så nu kan man ju undra, är det verkligen så bra med alla bloggar? Tja, det finns ju ganska många obetydliga bloggar, som ingen läser. Så 90% är antagligen bara skit. Men jag skulle nog ändå säga att jag gillar att läsa dem, och dessutom klassas det ju som ett jobb numera. Och ingen vill väl vara arbetslös antar jag? Sen kan jag ju tycka att det finns bättre och viktigare arbeten som alla skulle tjäna på, men alla kan ju inte tycka som jag?

Vi tycker till om bloggarna:

Kenza?

Jonna
- Vacker tjej men lite för festsugen.
Lina- Söt tjej, lite tråkiga inlägg numera.
Hanna-Ambitiös, men lite dålig uppdatering. Skulle behöva lite roligare inlägg.

Blondinbella?

Jonna
-Målmedveten och stark tjej, har en bra syn på livet och bryr sig om sina läsare.
Lina-Smart och vacker tjej, trots att många verkar tycka tvärtom. Min främsta förebild i bloggvärlden, hon lyckas utan att förolämpa någon, vilket vissa tycks ha svårt med..
Hanna-Den bästa förebilden, försöker få sina läsare att älska sig själva mer genom sina självförtroende-tips, något jag uppskattar!

Kissie?

Jonna
-Pengakåt, artonårig fjortis..
Lina-Självupptagen tjej, ändå kan jag inte sluta läsa. det är ju underhållande..ingen jag hade velat vara vän med dock.
Hanna-Underhållande blogg, hon vet vad hon ska göra för att locka läsare och provocera så många som möjligt.

Paulina?

Jonna
-Gör sig själv ointressant genom tomma inlägg och stavfel..
Lina-Dåligt ordföråd, Ordbok är ett måste. Inte speciellt kul att läsa heller, det mest underhållande i hennes blogg är nog inbördeskriget mellan henne och Kisse katten.
Hanna-Too much..

Amir?

Jonna
-Helskön kille med en härlig livssyn, livet sitt eget liv och skiter i andra!
Lina-Honom hade jag velat ha som kompis däremot! Sjukt rolig och man blir alltid lika glad när man läser hans blogg.
Hanna-Otroligt underhållande Britney-fanatiker!






/anusbrothers





Nya i bloggvärlden

Först skulle vi vilja presentera oss, vi är tre tjejer på sjutton år från ett litet samhälle i Småland. Lina, Hanna och Jonna. Denna bloggen kommer att handla om lite allt möjligt, det vi får lust att skriva om skulle man kunna säga! Vi är inga erfarna bloggare så hoppas att ni har lite tålamod. Hoppas ni kommer gilla bloggen!


/anusbrothers




Jonna (vänster), Lina (mitten), Hanna (höger).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0