13:32

Och jag såg bjälken i mitt öga men sån insikt hjälper föga
när Freja plockat ut sitt honorar
då vill man skrika börja om och stanna kvar
men vem hör en sådan sliten kommentar?
inga svar
.





21:48

Jag känner mig som en riktigt tråkig bok med massa komplicerade ord som ingen förstår. (what's up with that?!) Nej, det jag menar är att vädret börjar kännas av nu. Jag tycker om snö, det gör jag faktiskt, men bara i en viss utsträckning. Det har vart kallt och lika mörkt som i en sotares röv sen december nu! Inte konstigt att man drabbas av någon slags vinterdepression, mer eller mindre, efter ett tag. Och jag menad, vad ska man göra enda fram till maj..? Skotta snö? Äta sig varm? Dricka thé tills man pissar ner sig? Jag skulle nog vilja tro att vintern finns till för att göra sommaren bättre. Och sommaren är ju alltid bättre än man förväntat sig, varje år.

Har dessutom insett att jag till viss del omringas av en "par-maffia", det är få av mina vänner som är singlar, och hur lätt är det då att hitta på saker ihop? Visst, det finns ju vissa man kan föra ett normalt samtal med även om den andra parten finns med, men andra blir till hångelsugna-vi-märker-inte-att-du-är-här monster. Men egentligen har jag inga större problem med att umgås med par, och har väl aldrig riktigt haft det heller. Lite rädd för att kritisera hela grejen är jag väl också, för att jag vet att jag själv blir väldigt, vad ska man säga..okontaktbar i sådana tillfällen.

Äh, nu blev det ett till sånt där trist inlägg som ingen annan än jag förstår, eller "kryptisk skrift" som min tränare brukar kalla det. Men ni överlever. Och jag ska försöka översätta någon gång i framtiden!



Måndagsnatt

hej,

Vem säger egentligen att man ska ha ett fungerande förhållande? Kärlek sägs ju vara det mest avgörande i livet, så vem är det då som bestämt särskillda regler för den? Ja inte är det jag iaf. Tanken på att vara med någon som är "ett säkert kort" får mig att tappa all lust som eventuellt skulle kunna finnas. Vad är det för sjuk motivering?
- Nää..men jag gillar ju honom och så, han skulle aldrig göra mig illa, och vi har väl det bra.
Hm.
Att räkna upp alla egenskaper någon inte har är inget bra tecken.
-Han är inte ful, han är inte korkad, han är inte otrogen och heller inte långsint.
Nehe?! Men varför är du med honom..egentligen? För att han inte är massa saker..?

Om jag skulle få välja någon att vara med, så vet jag precis vem det skulle bli. Och ja, jag vet att alla alltid tänk;
- Varför honom? Är han ens din typ? Det är väl ingen och ha ett fungerande förhållande med?
Men vet ni vad? Jag vill inte ha något som är "säkert" längre, det spelar ingen roll hur fel det är eller hur länge det kommer hålla. För trots allt så är det väl vad man känner som räknas? Ett förhållande kanske inte ens är det ultimata, fast jag är väl inte rätt person att svara på den frågan?

Men sanningen är den att jag inte har något emot att ha ett förhållande, det vore ju såklart fantastiskt att ha ett som verkligen håller. Men jag har mina villkor. Jag vill inte ha några säkra kort längre, jag vill ha dig, med eller utan förhållande.






En söndag.

I need you, even if I don't want to.









Nästan förlåt.

Här sitter jag igen och grubblar. Och vet ni vad? Jag tror att jag har skuldkänslor, ja tänka sig! Lina Mattsson sitter här och ångrar en hel del saker hon sagt.

Jag vet inte ens om du läser detta, men jag har varit en riktig bitch. Jag kanske hade vissa orsaker, men inte så värst många nu när jag tänker efter. Jag hade aldrig förlåtit mig om jag var du. Men förlåt iaf, antar jag.

Hoppas ni har en fin helg förövrigt,



En sketen tisdag

Hej,
Jag sitter här och funderar över min ledarskapslektion jag sitter på just nu. Vad får jag ut av det? Ingenting skulle jag nog säga, förutom lite mer skills inom dataspelsvärlden. Så ta mitt råd..välj aldrig LPL!


Poe

Fick genom mitt svenska arbete reda på att Edgar Allan Poe har födelsedag idag, så grattis säger vi till honom!

Ja gubben är död men han förtjänar väl ett grattis för det?



Måste säga att Ville kunde ha valt bättre ögon än hans till tatueringen. Men men, han kanske gillar lite mer ålderdomliga ögon. Jag vet i alla fall att han gillar tjejer med glasögon! Ja inte Poe nu utan Ville. Varför tror ni jag har glasögon? Inte ser jag dåligt....

Okej då, jag ser uruselt, skit dåligt faktiskt. Så dåligt att jag är näst intill blind. Men jag är lika glad för det, även om jag springer in i väggar lite då och då.




LYCKANS DAG!

JAg insåg precis nyss, när eftertexterna på Albert och Herbert rullade förbi att jag träffat en utav de medverkande i serien! Vibeke Nielsen, när jag gick i högstadiet visade hon en pjäs om sig själv och sitt drogmissbruk. I serien spelar hon Herberts blivande fru som han gjort med barn..tror han iaf.

NU KAN JAG DÖ LYCKLIG!





Söndagsgodis!





Tisdag 17:51

hejhej,

Rutiner förstör allt det roliga i livet ibland. Ändå är man så beroende av dem. Jag brukar alltid drömma om allt jag ska göra när skolan slutat, på loven och sådär, men det blir aldrig av, det liksom flyter på som vanligt, fast helt enkelt med färre uppgifter att göra. och det kan ju vara skönt ibland? Men det känns som att alla planer alltid förblir planer. Man hinner aldrig genomföra dem riktigt, och det är väl en utav vår världs sämsta egenskaper kanske? Vi drömmer så stort om, vad vi ska bli, familj, barn, fint hus och drömresor att vi helt enkelt fastnar där; framför datorn med olika utbildningar framför oss, eller bläddrandes i resekataloger. Och när man väl bestämt sig för vad man ska göra av sitt liv så har redan halva livet gått, kanske de bästa åren t.om? Det är ju trots allt inte lika lätt att resa och uppleva saker med 2 barn och hund. Man blir låst, beroende av rutiner, och om inte det, så har man andra som är beroende av en. Och jag vill inte missa de där bästa åren, även om jag vet att de rullar förbi just precis nu.

Det är en sak till jag verkligen är rädd för, att bli beroende av någon. Jag hatar tanken av att inte kunna leva utan en annan person. Såklart har man ju familjen, men den har man ju varit fastklistrad vid sålänge man kan minnas, det är inte alls samma sak. Men när man lär känna någon under en period i livet, som man verkligen fastnar för, ja då kommer väl dessa tankar fram igen. Det är så fruktansvärt mycket lättare att bli sårad om man verkligen behöver den personen. Den tanken gör mig mörkrädd.

Jag önskar att jag vore en sådan person som inte tänker alls och bara kan hoppa på ett tåg till Oslo. Tänk vad fantastiskt mycket intressantare allt hade blivit! Inte veta vad som kommer härnäst, och bara göra saker på impuls, för den egenskapen saknar jag helt har jag märkt. Fast jag antar att jag har andra bra egenskaper jag med, jag är ju bra på att, planera saker, göra saker i tid, komma i tid, jag har ganska bra självdiciplin och är väldigt envis och skulle aldrig ge mig i en diskussion där jag vet att jag sitter med svaret. Men jag kan bli något av en besserwisser ibland och den egenskapen är väl lite mindre attraktiv.

Alla har väl sidor hos sig själva de önskar att de kunde byta ut mot något annat, men det är ju faktiskt så att livet inte fungerar som en loppis. Så jag får väl helt enkelt se fram emot den dagen när rutinerna ger resultat och jag kanske sitter på det där tåget mot Oslo, bara sådär.







Hanna does das test xD

På Linas begäran dock!

Ditt hela namn? Hanna Martina Carlsson

Födelseår? 1992

Hur Lång är du? 163 fjuttiga centimetrar

Spelar du något instrument? Inte de senaste åren

Dina första tankar när du vaknar? Måste sova lite till.

Vart befinner du dig just nu? In my bed

Biter du på naglarna? Nope

Vad har du för färg på kalsongerna/trosorna? Svarta med vita snöflingor (hmm...)

Har du några husdjur? Kanin, hamster und fiskar

Är du singel? Nej

Vem är snyggast just nu? Ville Valo i Heartkiller videon, that curly hair makes me crazy!

Vem vet mest om dig? Jonna, Lina och Marcus

Vad vill du ha just nu? VÅR!

Ditt mål i livet? Ingen aning.... leva och dö?

Rädd för? Ormar, nålar, höjder och andra vanliga saker..

Hur gammal är den äldsta person du pussat? 89a

McDonalds eller Burgerking? Beror på situationen

Vad har du för skostorlek? 37-39 beror ju på skorna, inte mina fötter

Vill du gifta dig? Med tanke på att mer än hälften av alla som gifter sig också skiljer sig så är jag lite tveksam och sen kostar det ju en hel del. Men jag inte säga att jag inte vill det, vilket i och för sig var frågan... långt svar det här.

Kommer du överens med dina föräldrar? Hälften av tiden, ja.

Din hårfärg? Just nu svart, under det svarta är det nån äcklig brun färg.

Skor du hade på dig idag? Inga

Vad sover du i? Pyjamas eller t-shirt

Kläder du har på dig? Mjukisar och linne.

Favoritårstid? Sommar, även om det regnar.

Favoritmat och -dryck? Allt med kyckling typ, dricka, många.

Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Hanna

Hur svarar du i mobilen?  Beror på vem det är, Yo, bajs, hallå är väl de vanligaste.

Sov du ensam inatt? Japp

Vad gjorde du kl 08 imorse? Då hade jag sovit i 3 timmar (haha)

Vad var det senaste någon sa till dig? Hanna!

Druckit idag? Juice

Vad är det för väder hos dig nu? Kallt, hemskt och snöigt

Godaste glassmaken? Det finns allt för många.

Drömmer du mardrömmar? Nej, har inte gjort det på flera år.

Favoritklädsel? T-shirt och jeans i guess

Favoritgodis? Jordgubbar, nappar, choklad.... finns väl mer men kommer inte på något just nu.

Hur många kuddar sover du med? 4st

Längtar du mest efter just nu? Marcus

Vad luktar det nu om du sniffar lite? Stek

Saknar du någon just nu? Marcus

Snus eller cigaretter? Lika äckligt båda två.

Vill du ha barn? Yeah.

Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, bara 5 månader kvar -.-

Är du blyg? Oftast, ja.

Tycker du att du har fin dialekt? Har ingen, är neutral.

Tycker du om fester? Not at all

Tycker folk du är snygg? Antagligen inte, nej

Har du använt någon hårprodukt idag?  Nein

Vad har du för planer till helgen? Som det ser ut nu, så är det friends som gäller.

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20

En bra film? Dumpad

Vem får en kram? De som vill ha en.

Vem får en puss? Marcus

Sprit, cider, vin eller öl? Cider

Hund, råtta eller katt? Hund

Tycker du om din pappa? I guess :P



Test=tidsfördriv.

Ditt hela namn? Lina Ella Maria Mattsson

Födelseår? 1992

Hur Lång är du? 179 cm

Spelar du något instrument? Cello

Dina första tankar när du vaknar? Ikväll går jag och lägger mig 7.

Vart befinner du dig just nu? i min kära knarrande säng.

Biter du på naglarna? nej

Vad har du för färg på kalsongerna/trosorna? vitsvart

Har du några husdjur? Kanin, katt, 2 sköldpaddor

Är du singel? JA

Vem är snyggast just nu? Lars Winnerbäck,

Vem vet mest om dig? Jonna, Hanna, Marcus?

Vad vill du ha just nu? Lov, dig, värme, fredag.

Ditt mål i livet? Who the hell knows these days? Ja inte jag iaf. Leva efter mina egna värderingar och förhoppningar och verkligen LEVA, kanske? Men sånt misslyckas ju alltid, så det är bäst att inte säga för mycket.

Rädd för? Graviditeter, förlossningar, mörker, spöken, förhållanden.

Hur gammal är den äldsta person du pussat? 90a

McDonalds eller Burgerking? MC DONALDSSSSS

Vad har du för skostorlek? 40-41

Vill du gifta dig? jag vet inte om jag tror på hel grejen, måste man ha skriftligt bevis på kärlek? Giftemål ska iaf inte vara en orsak till att man stannar i ett förhållande. Men jag snackar så mycket, en vacker dag står jag säkert där i en klänning jämte någon idiot.

Kommer du överens med dina föräldrar? jadå, för det mesta.

Din hårfärg? Blondt, eller nej, det är en förnedring mot er blonda. Grått.

Skor du hade på dig idag? Tofflor?

Vad sover du i? t.shirt och pyjamasbyxor, snyggt.

Kläder du har på dig? En grön tröja och chinos, skönt dvs.

Favoritårstid? vår, och höst, allt är så fint då. Och sommaren blir sällan så fin som man tror på våren, men jag drömmer mycket.

Favoritmat och -dryck? sushi, thé

Hur svarar du i telefonen hemma? Ah hej det är lina

Hur svarar du i mobilen?  ah hallå

Sov du ensam inatt? ja

Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov som en stock, och dregglade antagligen på kudden.

Vad var det senaste någon sa till dig? Bullar.

Druckit idag? juice

Vad är det för väder hos dig nu? drivor av snö, överallt.

Godaste glassmaken? mango melon, strawberry cheescake

Drömmer du mardrömmar? bara när jag har feber.

Favoritklädsel? Något bekvämt, eller skjorta och jeans.

Favoritgodis? geléhallon, surskallar, gröna kulor och m&m's

Hur många kuddar sover du med? the one and only

Längtar du mest efter just nu? Dig, att kunna gå tillbaka i tiden och ändra på en del, och sen såklart..lov, att kunna ta mig loss.

Vad luktar det nu om du sniffar lite? Söndag

Saknar du någon just nu? Dig, och Jonna.

Snus eller cigaretter? usch

Vill du ha barn? Jag gillar dem ibland, men oftast inte, så jag vet inte. Men jag är ju bara 17 än sålänge, så inte på 10 år iaf.

Längtar du till din nästa födelsedag? Just nu hade det vart skönt att spola fram hela året, ja.

Är du blyg? sometimes, i vissa situationer.

Tycker du att du har fin dialekt? have none

Tycker du om fester? nja, ingen festare direkt men ibland =)

Tycker folk du är snygg? dunno

Har du använt någon hårprodukt idag?  Nehedu!

Vad har du för planer till helgen? Absolut inga. Försöka glömma allt?

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20

En bra film? Forrest Gump

Vem får en kram? Lasse, Zach Braff, jag älskar er.

Vem får en puss? Ingen som det ser ut nu.

Sprit, cider, vin eller öl? cider

Hund, råtta eller katt? katt :D

Tycker du om din pappa? ohyes

 

 


I FUCKING MADE IT!

Woohoo jag fixade datorn!


Hanna = Teknikgeni?

Jag tror seriöst att jag håller på att återställa min gamla laptop med hjälp av några cd-skivor, HELT SJÄLV!

Jag återkommer med resultatet!




ojojoj

ojojojojOJ!
Vad tråkig vår blogg blivit helt plötsligt, men jag tänker inte be om ursäkt. Det har vart lite mycket senaste tiden bara, ni kan ju läsa i inlägget nedanför detta, haha.




En man som satt ord på hur det känns.

den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet

och det blod som jag trodde var stilla
det fick du att rinna
och den uppgivna röst som jag nyttjade så illa
fick du att försvinna

och jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria

och den stund som jag kände som nära
var blott alvedon
och de himmelska ben som jag ville förtära
de gick därifrån

så kom änglar! kom älvor!
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överrallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
fryser nu sakta till is

natten som kom sov du vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt
och om nån att beröra

och jag kunde ha gett vad som helst
för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst
av den farliga branten


den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat.


Lars winnerbäck-Kom änglar.




Min själsfrände, helt enkelt.

Ja här har vi honom, kungen av alla kungar.


http://www.youtube.com/watch?v=fxKH_9nEQAI





Söndagen

hej ni,

Ikväll är det en något vemodig jag som skriver. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig längre, som om jag någonsin vetat det. Jag känner inte igen mig själv, gör ni det? Fast det är klart, ni märker säkert inget,  jag har sysslat endel med teater som sagt, haha.

Nu har snart hela lovet passerat, och  jag har insett en sak. Jag vill inte vara någons andrahandsval! Något slags tröstpris! Vem vill ha ett tröstpris egentligen? Alla vet att tröstpris bara hjälper för stunden, men efter någon vecka har man tröttnat och kastar bort det. Jag vill inte bli bortkastad, jag vill vara ditt förstapris. Jag är både arg, ledsen och irriterad på dig. Men det spelar ingen roll vad du säger, för jag vet hur du känner. Jag gjorde samma sak mot dig, två gånger dessutom. Och när jag tänker så, så blir jag en hemsk människa och vill vända på spegeln. Då försvinner ilskan mot dig, och jag börjar känna skuld istället, vilket du säkert också gör nu. Men en sak har jag iaf rett ut, jag är inget jävla andrahandsval!




17.20




- When I'm with him I'm thinking of you.




lördag?

hej,

Alltså..lov i all ära, men jösses vad långtråkigt det kan bli! Det ända jag uträttat de senaste dagarna är att tömma en hel påse med M&M;s och sedan har jag även sett runt 20 alber & Herbert avsnitt. Fast det kanske är just detta man ska göra på ett lov, ingenting? Nja, jag vet inte. Men omd et är så, så vill jag nog inte ha lov, för jag är rastlös! Men alla prov är skönt att slippa, det kommer jag inte undan med.

Nej, nu ska jag lyfta på arslet och faktiskt göra något, om det så är att tvätta fönster.


RSS 2.0